доставка на хранителни продукти варна

Защо да поръчате доставка на хранителни продукти от Натурални храни?

Вземи точно това, което Ви трябва БЕЗ да излизаш от вкъщи. Спестете си разкарването из магазина в търсене на продукти и чакането по големите опашки. Защото с Натурални храни можеш бързо и лесно да поръчате доставка на хранителни продукти.

В тази статия ще Ви споделим кои са нашите предимства и защо трябва да ни се доверите и да поръчате от нас.

Всички производители, с които работим са лично проверени от нашия екип. Така можем да Ви дадем гаранци, че с нас избирате най-доброто качество на българския пазар.

Ние се грижим нашите плодове и зеленчуци да са винаги свежи. Разполагаме с НОВА хладилна база, която е сертифицирана от БАБХ – Варна. Тя е специализирана за съхранение и обработка на свежи плодове и зеленчуци.

Сертифицирана е по ISO 9001:2015 и НАССР, с Удостоверение за регистрация 64367 и номер на обекта BG0303043.

Освен това, всички продукти, които ще откриете в нашия сайт се съхраняват според установените норми и разпоредби на БАБХ.

Всички доставки на хранителни продуки се извършват лично от нас. Разполагаме със собствени транспортни средства, които са специално пригодени за тази цел.

Ние не просто продаваме хранителни продукти, а се интересуваме от удовлетвореността на нашите клиенти. Затова обръщаме индивидуално внимание на Вашите нужди и винаги се стараем да Ви предоставим най-доброто съотношение между качество и цена.

Съпричастни сме и с обстановката в страната! Затова до края на епидемиологичната обстановка предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка на всички пенсионери!

С това ще завършим тази статия. Не се притеснявайте да ни потърсите на телефон: 0887 36 00 95, ако имате други въпроси или се нуждаете от помощ с пазаруването!

1 thought on “Защо да поръчате доставка на хранителни продукти от Натурални храни?

    Изключително съм доволна от бързата доставка и качествените продукти. За утре очаквам нова пратка. 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 4 =